Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gullit ziet 'droombaan' voor Ten Hag: 'Ik zou het begrijpen als hij vertrekt'

Laatste update:

Na het ontslag van Kovac werd assistent-trainer Hans Flick naar voren geschoven als interim-trainer. Uiteindelijk besloot de clubleiding om Flick het seizoen af te laten maken. Onder zijn leiding werd overtuigend de groepsfase van de Champions League overleefd en gaat Bayern aan kop in de Bundesliga. Het is onduidelijk of Ten Hag nog steeds in beeld is bij de Duitse grootmacht, maar Gullit verwacht dat de coach van Ajax niet lang hoeft na te denken als hij wordt gevraagd.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Flick: 'Robert Lewandowski verkeert in de vorm van zijn leven'

"Als Bayern hem vraagt, zal hij het zeker doen", zegt de oud-international tegenover Goal en SPOX. "Ik denk dat het zijn droombaan is. Hij ken de club vanuit zijn periode als trainer van het tweede elftal, dus ik zou het begrijpen als hij vertrekt bij Ajax. Hij heeft goed werk geleverd bij Ajax en heeft zich goed ontwikkeld. In het begin waren veel mensen sceptisch omdat hij uit Oost-Nederland komt en sommigen vonden hem apart. Maar hij heeft het echt heel erg goed gedaan en won vorig seizoen de dubbel."

In navolging van Ten Hag werd ook Sergiño Dest in verband gebracht met Bayern. Volgens De Telegraaf is de kans aanzienlijk dat de rechtsback na dit seizoen voor circa 26 miljoen euro de overstap naar de Allianz Arena maakt. Gullit acht de kans 'goed mogelijk' dat Ten Hag de Amerikaans international wil meenemen. "Ik was verrast door de interesse van Bayern in Dest, met name ook omdat het zeer concreet lijkt. Vanuit zijn oogpunt zou ik de stap begrijpen. Hij kwam uit het niets, want hij speelde in het tweede team van Ajax en vrijwel niemand kende hem. Hij speelt met veel vertrouwen voor iemand van zijn leeftijd. Hij is agressief in de duels en beschikt over veel talent."

Verwacht jij dat Erik ten Hag bezig is aan zijn laatste seizoen bij Ajax?

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
61
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties