Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gustafson en Van Weert blinken uit in Kerkrade; FC Twente laatste

Laatste update:

Het personeel van Roda stelde alles in het werk om het veld speelklaar te maken en uiteindelijk gaf arbiter Pol van Boekel groen licht. Halverwege de eerste helft moest het spel desondanks kort worden stilgelegd om het veld weer sneeuwvrij te maken. Op dat moment stond het overigens al 1-0. Roda, dat het voornamelijk met lange ballen probeerde op het moeilijk bespeelbare veld, kwam op voorsprong dankzij Gustafson. De Zweed stond op de juist plek om binnen te tikken nadat keeper Sergio Padt een afstandsschot van Dani Schahin nog wist te pareren.

Even later voorkwam Padt de 2-0 van Mikhail Rosheuvel, terwijl de verdediging de rebound onschadelijk maakte. Groningen creëerde weinig, maar leek gaandeweg de eerste helft iets sterker te worden. Juist in die fase werd het echter 2-0. Voor beide ploegen was het vanwege het veld moeilijk om een voetballende oplossing te vinden, maar verdediger Samir Memisevic van Groningen ging wel heel opzichtig de fout in voorafgaand aan het tweede doelpunt van Roda. Hij verloor de bal knullig aan Gustafson, die de uitgekomen Padt vervolgens verschalkte met een prachtige stift van afstand.

Nog voor rust vond Groningen weer de aansluiting. Jesper Drost werd vrijgespeeld door Django Warmerdam, gaf de bal hard voor en zag Van Weert de bal in het doel glijden. Diezelfde Van Weert bracht Groningen na rust zelfs op gelijke hoogte. Adil Auassar hield de spits vast in het strafschopgebied en kreeg een directe rode kaart, waarna Van Weert zich met succes ontfermde over de penalty. Doelman Hidde Jurjus zat er nog wel aan, maar kon de gelijkmaker niet voorkomen.

Voor Groningen brak een halfuur met een man meer aan en dus zochten de noorderlingen naar de overwinning. Van Weert was dicht bij een hattrick, maar had met zijn lobje minder succes dan Gustafson. Hoewel Groningen steeds meer overwicht kreeg, kwam Jurjus maar een paar keer in moeilijkheden. Zo moest hij tien minuten voor tijd opnieuw een treffer van Van Weert voorkomen na een goede voorzet van Mike te Wierik. Vervolgens bleef Roda overeind en daarom is Twente de nieuwe nummer laatste van de Eredivisie.

-
Verdiende een van beide ploegen meer?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
4
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties