Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'

Laatste update:

Eerder deze week werd gemeld dat der Rekordmeister contact zou hebben gehad met Ten Hag, dat op Old Trafford nog beschikt over een contract tot medio 2025, maar nu heeft Bayern de 54-jarige oefenmeester weer van het lijstje geschrapt, zo weet BILD.

Bayern weet al langere tijd dat Tuchel na het seizoen gaat vertrekken, maar heeft grote moeite met het vinden van een geschikte opvolger. Ten Hag is namelijk niet de eerste manager die uiteindelijk afhaakt bij Bayern.

Xabi Alonso gold aanvankelijk als belangrijkste doelwit, maar de oud-middenvelder besloot na het landskampioenschap met Bayer Leverkusen om daar te blijven. Ook de Duitse bondscoach Julian Nagelsmann, die al eerder trainer was bij Bayern, en Unai Emery (Aston Villa) haakten af.

Bayern leek vorige week beet te hebben. De club was heel dicht bij het aanstellen van Ralf Rangnick, maar de Duitser besloot aan te blijven als bondscoach van Oostenrijk. Met dat land staat Rangnick komende zomer op het EK in Duitsland in de groepsfase onder meer tegenover Nederland.

Na het afzeggen van Rangnick kwam Julen Lopetegui nadrukkelijk in beeld bij Bayern. De clubloze Spanjaard lijkt echter hard op weg naar West Ham United, waar het afscheid van David Moyes inmiddels officieel is bevestigd. Nu behoort Ten Hag dus ook niet meer tot de mogelijkheden.

Nieuwe topkandidaat


Daarom moet Bayern opnieuw doorschakelen. BILD weet nu te melden dat Hans-Dieter Flick de absolute topkandidaat is voor het hoofdtrainerschap. De inmiddels 59-jarige oefenmeester stond tussen 2019 en 2021 al aan het roer bij Bayern, maar is momenteel werkloos na zijn mislukte avontuur als bondscoach van Duitsland. Met Bayern wist hij in het seizoen 2019/20 de Champions League te winnen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
8
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
5
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
43
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
2
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties