Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guti snapt niets van wintertijd en komt twee uur te laat

Laatste update:

Volgens diverse Spaanse media had Guti zich met het verzetten van het uur lelijk vergist. De versies van de media lopen echter uiteen: dat zijn wekker maar ook Guti zelf het uur had veranderd, of simpelweg het feit dat hij niet het uur had verzet.

Real Madrid keerde pas in de nacht van zaterdag op zondag terug van het uitduel met Sporting Gijón (0-0). Guti zal volgens de regelgeving van de club een boete moeten betalen. Manuel Pellegrini zal verder geen maatregelen nemen tegen de middenvelder.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties