Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guti wil op de vuist met journalist: 'Zal ik je een klap verkopen?'

Laatste update:

Guti werd niet alleen door diverse fans op de huid gezeten, maar ook door een bataljon journalisten. Toen de oud-international een discotheek verliet, was hij zijn emoties niet meer de baas en zocht hij de confrontatie met een journalist op. "Zal ik je een klap verkopen", zei Guti tot tweemaal toe. De middenvelder, die wars is van camera's buiten de lijnen, wist zich echter in te houden.

Op Twitter excuseerde Guti zich voor zijn gedrag. "Ik hoefde de volgende dag niet te trainen en ik wilde mij gewoon vermaken, net als elk ander persoon. Ik houd er niet van dat ik ook buiten het stadion gefilmd moet worden." Over zijn toekomst wilde Guti nog niet veel kwijt. "Na de bekerfinale neem ik een beslissing, maar ik voel me hier op mijn gemak." Ploeggenoot Manuel Fernandez kreeg het ook aan de stok met een individu en moest tegengehouden worden.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
2
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
5
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
13
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties