Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guus Hiddink (73) verrast met nieuwe functie als bondscoach

Laatste update:

Het is onduidelijk of Bicentini betrokken blijft bij de nationale ploeg van Curaçao. De 52-jarige oefenmeester was sinds augustus 2016 bondscoach van het eiland, nadat in de vijf jaar daarvoor al als assistent bij de nationale ploeg van Curaçao werkzaam was geweest. De 'belangrijkste opdracht' die Hiddink volgens FOX Sports meekrijgt, is 'het professionaliseren van de organisatie rond de nationale ploeg'.

De stormachtige ontwikkeling van Curaçao: 'Qatar 2022, daar gaan we voor'

Voetbalzone schreef een jaar geleden een achtergrondverhaal over de ontwikkeling van de nationale ploeg van Curaçao.Lees artikel

"Het ligt misschien niet voor de hand, maar het was moeilijk om 'nee' te zeggen. Curaçao heeft de laatste jaren goede stappen gemaakt en ik wil de spelers en staf graag helpen nog een treetje hoger te komen op de internationale ladder", geeft Hiddink te kennen. Maduro, die komend seizoen voor het eerst als trainer actief is bij Almere City Onder-21, krijgt bij de nationale ploeg van Curaçao een rol als adviseur. Het Parool claimt dat Maduro vanaf 2021 de coaching zal overnemen van Hiddink, die daarna verder zal gaan als technisch directeur.

Hiddink zat sinds september 2019 zonder werk, nadat hij vertrok bij de Olympische ploeg van China. De ervaren oefenmeester werkte eerder als bondscoach bij Nederland, Turkije, Rusland, Australië en Zuid-Korea, terwijl hij als clubcoach onder meer PSV, Real Madrid en Chelsea onder zijn hoede had. Het nationale team van Curaçao is de afgelopen jaren bezig aan een behoorlijke opmars, sinds in Nederland geboren of opgegroeide spelers de mogelijkheid hebben om voor het eiland uit te komen. Curaçao plaatste zich in 2017 voor het eerst voor de Gold Cup, het kampioenschap van Noord- en Centraal-Amerika en de Caraïben, en reikte twee jaar later zelfs tot de kwartfinale.

Snap jij deze keuze?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties