Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gözübüyük waarschuwt voor 'TV-gebaar': 'Die ruimte krijgen spelers niet'

Laatste update:

Zo doet de Video Assistant Referee (VAR) vanaf komend seizoen zijn intrede in de Eredivisie. "We willen niet dat bij elke beslissing er vijf spelers naar de scheidsrechter komen om een TV-gebaar te maken", waarschuwt Gözübüyük echter voorafgaand aan het duel tussen PSV en Feyenoord voor de camera van FOX Sports. "We stellen dat gelijk aan het vragen voor een kaart voor de tegenstander. Spelers gaan die ruimte niet krijgen."

Behalve de aanwezigheid van de VAR gaat ook het strafschoppensysteem op de schop: bij een gelijke stand tussen PSV en Feyenoord zondag volgen onmiddellijk strafschoppen volgens het ABBA-systeem. "Daardoor wordt de druk eerlijk verdeeld", licht de leidsman toe. "Nederland gaat altijd voorop wat betreft verbeteringen voor de toekomst."

Tot slot krijgen arbiters de mogelijkheid om trainers bij onbehoorlijk gedrag een gele of rode kaart te tonen. "We kunnen iedereen die op de bank zit een kaart geven. Stoppen nu en ga lekker door met het coachen van de spelers", aldus Gözübüyük, die zondag in het Philips Stadion geassisteerd zal worden door Rob van de Ven en Charl Schaap. Dennis Higler fungeert als vierde official.

Ben jij een voorstander van de VAR?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
34
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
18
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
12
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties