Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Haal Advocaat terug naar de Belgische ploeg, een win-win-situatie'

Laatste update:

De 67-jarige Nederlander is niet bijster populair in België, waar hij een tijdje bondscoach was, maar al snel weer vertrok toen hij in Rusland meer kon verdienen. Toch heeft hij nog fans in België, zo blijkt. "Haal Dick Advocaat terug", schrijft Colin in Sport/Voetbalmagazine. "Niet als bondscoach, maar als technisch adviseur. Advocaat kent de Rode Duivels en de bond en hij heeft overal in Europa aan de top gewerkt. Laat hem opdraven als souffleur voor Wilmots."

Advocaat haalde Wilmots bij de Belgische ploeg en dat is volgens Colin een teken dat het klikt tussen de twee. "Wilmots kan er slechts een betere trainer door worden en de Rode Duivels zullen er de vruchten van plukken. Kortom, een win-win-winsituatie", stelt Colin. Wilmots krijgt de laatste tijd te maken met de nodige kritiek: in de EK-kwalificatiereeks gaat het moeizaam met België en volgens de bondscoach kan zijn ploeg het EK van 2016 niet winnen.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
83
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties