Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Haaland en Sancho schitteren in doelpuntrijke DFB Pokal-finale

Laatste update:

Borussia Dortmund legde in de eerste 45 minuten de basis voor de winst van de Duitse beker. Het team van Terzic speelde getergd en stond niet toe dat het team van trainer Julian Nagelsmann lang in balbezit bleef. De individuele kwaliteiten van Marco Reus, Erling Braut Haaland en Jadon Sancho gaven de doorslag. Na vijf minuten spelen was het al raak. Reus pikte Kevin Kampl de bal af en vervolgens kwam het leer via Haaland en Mahmoud Dahoud terecht bij Sancho. De Engelsman kreeg net iets te veel ruimte in het strafschopgebied en schoot de bal in de verre hoek achter de kansloze Peter Gulacsi: 0-1.

Na nog geen half uur spelen verscheen de 0-2 op het scorebord. Een foute pass van Hee-chan Hwang kwam terecht bij Reus, die Haaland lanceerde. Dayot Upamecano kon de Noor niet afstoppen en daarna was ook Gulacsi niet in staat om de uitgekiende inzet in de linkerhoek te keren. Op slag van rust liep het team van Terzic verder uit. Reus werd de diepte ingestuurd door Dahoud en legde de bal op het juiste moment af aan Sancho, die Marcel Halstenberg in de doelmond uitspeelde en daarna scoorde: 0-3.

RB Leipzig maakte na rust een veel betere indruk en had pech dat de voor Hwang ingevallen Christipher Nkunku al na 25 seconden de bal tegen de lat mikte. Na nog geen uur spelen kreeg diezelfde Nkunku de bal na goed voorbereidend werk van Yussuf Poulsen opnieuw niet achter doelman Roman Bürki. Luttele minuten later was Thorgan Hazard net te laat om een pass van Reus richting de tweede paal te verzilveren. In minuut 71 volgde alsnog de verdiende 1-3 van RB Leipzig: Dani Olmo knalde de bal vanaf een meter of twintig achter Bürki Drie minuten voor tijd profiteerde Dortmund al counterend van een overtalsituatie en zette Haaland op onorthodoxe wijze via zijn standbeen de 1-4 op het scorebord. Het was voor de Noor alweer doelpunt nummer 39 in 39 wedstrijden in alle competities.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties