Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haaland heeft slechts 12 minuten nodig om debuut van extra glans te voorzien

Laatste update:

City en Bayern traden in stormachtige weersomstandigheden tegen elkaar aan in het Lambeau Field in Green Bay. Het duel begon een kwartier later en duurde twee keer veertig minuten. Het eerste gevaar van de wedstrijd kwam van City, dat in de persoon van Kevin De Bruyne rakelings voorlangs schoot. Ook een poging van Jack Grealish, die uithaalde vanaf de rand van de zestien, kon niet worden gepromoveerd tot het openingsdoelpunt.

Meer: Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?

Terwijl Bayern niet veel later voor het eerst ongevaarlijk opdook voor het doel van Ederson, tekende Haaland voor zijn eerste treffer in het shirt van City. De Noorse topspits werd na een combinatie in de vijandelijke zestien gevonden door Grealish en kon eenvoudig afronden van dichtbij. Ook Nathan Aké liet zich nog voor rust zien. De Oranje-internatinoal, die in de basis begon, zag een kopbal rakelings over het doel van Manuel Neuer gaan.

Julian Nagelsmann besloot De Ligt, Mazraoui en Gravenberch na een uur spelen binnen de lijnen te brengen, maar moest toezien hoe zijn ploeg er niet in slaagde om tot uitgespeelde kansen te komen. Namens City kreeg Riyad Mahrez mogelijkheden om de score op te voeren, maar de Algerijn schoot een vrije trap in de muur en vond niet veel later in kansrijke positie de vuisten van de ingevallen Sven Ulreich.

Meer nieuws

Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
0
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0
Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
5
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
21
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties