Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haaland scoort ook in de FA Cup en heeft zesde (!) hattrick te pakken

Laatste update:

Guardiola voerde zeven wijzigingen door ten opzichte van de 7-0 winst op RB Leipzig in de Champions League van dinsdag. Stefan Ortega verving Ederson onder de lat en achterin keerden Kyle Walker en Aymeric Laporte terug. Nathan Aké en Manuel Akanji begonnen hierdoor op de bank. John Stones maakte op het middenveld plaats voor Rico Lewis. Julián Álvarez, Riyad Mahrez en Phil Foden keerden terug in de voorhoede en moesten samen met Kevin De Bruyne zorgen voor de aanvoer richting Haaland.

Meer: Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal

Burnley was niet van plan om massaal te verdedigen en zocht zo nu en dan zelfs de aanval op. Nathan Tella gleed in kansrijke positie uit, maar dwong Ortega wel nog tot een redding. Ameen Al Dakhil kon kort daarna niet goed bij de bal om raak te koppen bij de tweede paal. Manchester City was voor rust niet erg dominant, maar sloeg tussen de 32ste en 35ste minuut wel tweemaal keihard toe. Álvarez stak Haaland weg en de aanvaller wist de uitkomende doelman Bailey Peacock-Farrell te verschalken met een bekeken punter van net binnen de zestien: 1-0. Haaland tekende voor de 2-0 toen hij bij een voorzet van Foden wachtte tot de bal voor zijn linkerbeen rolde, om vervolgens raak te schieten in de linkerhoek. Burnley toonde zich dapper, maar keek bij rust tegen een achterstand aan.

Haaland werd tien minuten na rust nog afgestopt door de alerte Peacock-Farrell. Luttele minuten later schoot de Noorse topschutter vanaf de rechterkant van de zestien alsnog raak, nadat Foden de paal had geraakt. Na een vlotte aanval van Manchester City tikte Álvarez simpel de 4-0 binnen. Guardiola had genoeg gezien van Haaland en haalde hem net als tegen Leipzig voortijdig naar de kant, nadat de spits voor zijn zesde hattrick van deze jaargang had getekend. Zijn vervanger Cole Palmer bracht de 5-0 op het scorebord uit een rebound en de uitblinkende Álvarez kapte in de zestien Al Dakhil uit en schoot daarna kiezelhard raak hoog in het doel: 6-0. Manchester City speelde het bekerduel rustig uit en gaat met opnieuw een monsterscore de interlandbreak in.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

FA Cup
Manchester City
6 - 0
Burnley
Zie jij Manchester City de FA Cup veroveren?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
17
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties