Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haaland: 'Virgil van Dijk kwam naar me toe en zei: 'F*cking hell...''

Laatste update:

Van Dijk moest na een duel met Haaland vroeg in de tweede helft even naar de kant met een probleem aan zijn vinger. De verdediger verdween met de medische staf even kort naar binnen en keerde vervolgens weer terug op het veld, met tape om zijn vinger. "Ik denk dat ik Van Dijk zijn vinger gebroken heb", vertelde Haaland. "Hij kwam naar me toe en zei: 'F*cking hell, ik denk dat je mijn vinger gebroken hebt'. Ik heb geen idee hoe dat gebeurde."

Haaland opende na twintig minuten spelen de score in Oslo. "Ik was een beetje verbaasd dat er niemand om me heen stond", zei de spits. Doordat Cody Gakpo wat langzaam aansloot, werkte de buitenspelval niet en kon Van Dijk een doelpunt van Haaland niet meer voorkomen met een tackle. "We speelden tegen een van de beste landenteams van de wereld en ik denk dat we goed konden meekomen. We hadden een plan en hebben dat goed uitgevoerd. Ik ben best trots op dit resultaat, ook al is het geen overwinning."

"Erling was waarschijnlijk de beste op het veld. We zien dit week in, week uit van hem", zo oordeelde de Noorse bondscoach Stale Solbakken in gesprek met TV2. "Nederland is een team dat heel, heel goed aan de bal is. Je hebt het gevoel dat ze altijd kunnen toeslaan. Wij hebben ook onze kansen gehad en de jongens hebben een goed gevoel aan deze wedstrijd overhouden, omdat we niet alleen maar hebben hoeven verdedigen."

-

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
6
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties