Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haaland zorgt bij presentatie voor hilariteit ten koste van Manchester United

Laatste update:

Presentatrice Natalie Pike legde Haaland een vraag voor van een twitteraar, die wilde weten naar welke tegenstander de spits het meeste uitkijkt. Het antwoord van de van Borussia Dortmund overgenomen aanvaller was duidelijk: "Ik wil de woorden eigenlijk niet uitspreken, maar Manchester United", zei Haaland, die al snel een glimlach op zijn gezicht toverde. Zijn antwoord viel duidelijk goed bij de supporters van the Citizens. Haaland speelde met Dortmund al eens tegen Manchester City en weet dus ongeveer wat hij kan verwachten van zijn nieuwe ploeggenoten.

"Ik heb ze op televisie zien spelen, maar ze in het echt tegenkomen is iets totaal anders", erkent de miljoenenaanwinst. "Ik heb toen de bal 25 minuten lang niet aangeraakt! Ik had zoiets van: 'Alsjeblieft Ilkay Gündogan, stop met dat tiki-taka'. In aanvallend opzicht staat Manchester City op eenzame hoogte en daar wil ik deel van uitmaken." Haaland legt tevens uit waarom hij voor het elftal van manager Josep Guardiola heeft gekozen. "Ik had zo'n gevoel door de manier waarop ze spelen. Mijn gevoel voor City was gelijk heel sterk. Er lopen hier zoveel goede spelers rond. Het zijn allemaal winnaars en het potentieel is ongekend. Ik kan niet wachten om te beginnen."

Haaland laat ook gelijk weten wat voor soort spelers de supporters van Manchester City komend seizoen kunnen verwachten: "Iemand die veel lacht, hard werkt en maximaal gaat genieten. Dat doe ik mijn hele loopbaan eigenlijk al. Ik wil van elk moment hier genieten en wil niet teveel overal over nadenken. Teveel nadenken is nooit goed. Ik wil mij ontspannen als het kan en hard werken als het moet. Als spits wil ik plezier maken. Door plezier ga ik scoren en geniet ik nog meer van mijn spel. Ik hoop dat ik veel lach hier", aldus Haaland.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
5
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties