Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haat en nijd tussen Nederlanders op Cyprus: 'Daar ga ik niet over liegen'

Laatste update:

Paus kent Van Leeuwen nog van zijn tijd bij Vitesse, waar hij vorig jaar uit het niets vertrok. Hij ging aan de slag op Malta bij Valletta FC, waarmee hij kampioen werd. Anorthosis Famagusta bood hem vervolgens de kans om over te stappen naar Cyprus, waarop de oud-speler van onder meer FC Twente gretig inging. Het betekende een hereniging met Van Leeuwen, die in april van het vorige jaar al onderdak vond op het eiland.

De twee hebben het echter niet op elkaar, zo blijkt uit de woorden van Paus in de regionale krant. De oefenmeester wil echter niet in details ingaan op de onderlinge problemen. "Jij vraagt mij of de samenwerking goed is. Dat is niet zo. Ik ga niet liegen en een mooi verhaal ophangen. Verder wil ik er niets over zeggen", aldus Paus, die momenteel zesde staat met zijn elftal. De achterstand op koploper APOEL Nicosia bedraagt twaalf punten.

Als twee voorname werknemers het zo slecht met elkaar kunnen vinden, moet er worden ingegrepen

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
43
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties