Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hahn koos met zijn gevoel voor nieuwe club: 'Alsof je een mooi meisje ziet'

Laatste update:

"Wat ik daarmee bedoel? Ik denk dat veel mensen het weleens hebben gehad: je loopt ergens en ziet een mooi meisje. Dan krijg je daar een goed gevoel bij. Dat heb ik ook met deze club. Vandaar dat ik hier nu met een brede glimlach zit", zegt de sluitpost, die Feyenoord verruilt voor sc Heerenveen. Hij begint met ambities in Friesland. "Bovendien wil ik een leider zijn. Ik ben een mondig persoon."

"Ik kan mijn ploeggenoten neerzetten op het veld. Ook in de kleedkamer hoop ik mijn steentje bij te dragen", vervolgt Hahn zijn verhaal. Hij ziet Heerenveen als springplank naar een hoger niveau. "Deze club wil vooruit, aanvallend voetbal spelen en zich ontwikkelen. Je ziet dat jongens die hier voorheen speelden, heel mooie stappen hebben gemaakt. Dat wil ik ook, maar eerst moet ik hier mijn niveau halen en een betere keeper worden."

Heeft Warner Hahn met sc Heerenveen de juiste keuze gemaakt?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties