Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hakan Calhanoglu schittert voor AC Milan bij absentie van Zlatan Ibrahimovic

Laatste update:

Milan keek na vijftien minuten al tegen een achterstand aan. Toptalent Jens Petter Hauge ging op links wel heel makkelijk aan Franck Kessie voorbij en uit zijn voorzet werkte Kasper Junker van dichtbij de bal achter Gianluigi Donnarumma. Milan stelde echter nog voor rust orde op zaken. Na een kwartier spelen ontving Calhanoglu de bal van Ismaël Bennacer, draaide hij goed weg en schoot hij het leer vanaf de rand van het strafschopgebied hoog en hard in de bovenhoek achter de kansloze Nikita Haikin: 1-1.

Ver esta publicación en Instagram

De avond van Hakan Çalhanoglu! ?? ? ??? ? ?? AC Milan - FK Bodø/Glimt 3-2? ? '16, '50? ?? '32? ? ???? Hakan Çalhanoglu na de lockdown ? ? 1?5? duels? ?? assists? 9? goals? ? #hakan #calhanoglu #acmilan #milan #europaleague #forzamilan #uel

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Calhanoglu stond ook, al dan niet onbedoeld, aan de basis van de 2-1. Na een heerlijke aanval van i Rossoneri leek de Turk met een bal achter het standbeen een doelpoging te ondernemen, maar de inzet groeide uit tot een ideale pass voor Colombo. De achttienjarige luisterde zijn basisdebuut op met een doelpunt. Calhanoglu tekende vijf minuten na de onderbreking ook voor de 3-1. Na een hoekschop van Samu Castillejo vanaf rechts nam de smaakmaker de bal in een keer op zijn slof en mikte hij de bal geplaatst in de rechterhoek.

Bodö/Glimt verkleinde echter al snel de nadelige marge. Het was Hauge die met een hard en licht van richting veranderd schot de bal in de 55e minuut achter Donnarumma joeg. Tot meer waren de Noren, die in de vorige rondes met 6-1 en 3-1 te sterk waren geweest voor respectievelijk Kauno Zalgiris en FK Zalgiris, echter niet in staat.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties