Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hakim is een beetje Ibrahimovic-stijl, maar soms is het niet slim'

Laatste update:

"Ik heb ook wel eens tegen hem gezegd: 'Je moet niet altijd alles zeggen wat je denkt.' Hij is een van de weinige voetballers die zegt wat hij denkt. Het is misschien niet slim, maar bij hem is het: what you see is what you get, heel simpel", aldus de aanvaller van Leganés bij De Tafel van Kees. "Als ze mij iets vragen en ik denk dat het niet heel slim is om iets te zeggen, draai ik er een beetje omheen, Hakim niet. Hakim is een beetje Ibrahimovic-stijl. Zlatan is ook zo. Ik vind het wel mooi, maar soms is het niet slim."

Amrabat noemt Ziyech een 'fantastische speler'. "Iedereen heeft een mening over hem omdat hij op het veld vaak geconcentreerd is en minder lacht. Buiten het veld loopt hij altijd te lachen, dat kun je ook vragen aan de jongens bij Ajax.", aldus Amrabat, die het vreemd vindt dat Ziyech door een deel van de supporters tijdens de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo (4-1) werd uitgefloten. "Als je ziet wat hij allemaal voor die club doet... Hij is een goede speler, hij is waardevol en geeft altijd alles. Hij is degene die de meeste ballen afpakt en de meeste kilometers rent, wat verwacht je nog meer?"

Hakim Ziyech is de beste speler van de Eredivisie

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties