Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hakim Ziyech: 'Als iemand anders het doet, is er niets aan de hand'

Laatste update:

"Ik ben liefhebber en wil gewoon altijd spelen. Het is toch niet erg om dat duidelijk te maken? Als iemand anders dit doet, is er niets aan de hand. Maar als Ziyech dit doet, is het een groot probleem. Het wordt nu groter gemaakt dan het is", zegt Ziyech in gesprek met FOX Sports. "Ik mag toch boos zijn? Ik laat mijn frustraties zien. Zo zit ik gewoon in elkaar. Nu de wedstrijd klaar is, is het wat mij betreft ook gedaan."

Ziyech werd door Ten Hag tegen Feyenoord als aanvallende middenvelder geposteerd, terwijl hij dit seizoen ook al geregeld als vleugelaanvaller opereerde. "Ik heb met beide posities geen problemen. Het maakt niet zoveel uit", zo geeft hij te kennen. Ziyech opende al na twee minuten spelen de score, nadat hij bediend werd door Dusan Tadic. "Ik kreeg de bal goed voor van Dusan. Het was wel een beetje geluk, omdat Kenneth in de goede hoek zat, maar gelukkig ging de bal er heel langzaam in."

"We speelden heel goed tussen de linies en de ballen kwamen daar", zo analyseert Ziyech het spel van Ajax tegen Feyenoord. "Zij hadden problemen met of ze wel of niet door moesten gaan. Als ze doorstapten en de bal er doorheen ging, lag het direct helemaal open. Ze waren aan het twijfelen en dat hebben we goed gedaan. Daarnaast hebben we de kansen heel goed afgemaakt."

-
Snapte jij dat Erik ten Hag Hakim Ziyech naar de kant haalde?

Meer nieuws

FC Twente kent mogelijke tegenstanders in voorronde Champions League
0
Feyenoord hoopt nieuwe hoofdtrainer komend weekend te presenteren
10
Perez oppert rigoureuze 'Griekse maatregel' om supportersgeweld te bestrijden
20
Feyenoord heeft lijstjes klaar en toont interesse in vier buitenlandse spelers
9
Hoofd jeugdopleiding Ernest Faber verruilt PSV voor buitenlands avontuur
7
Ajax ziet talent dat contractaanbod afwijst na 12 officiële duels vertrekken
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties