Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hakim Ziyech doet wenkbrauwen fronsen met Ajax-post op Instagram

Laatste update:

Ziyech vertrok in 2020 met grote verwachtingen naar Chelsea, dat minimaal veertig miljoen euro aan Ajax overmaakte voor zijn diensten. Hoewel de Marokkaans international op sommige momenten een glimp van zijn klasse liet zien, kon Ziyech op Stamford Bridge nooit zo excelleren als hij dat in het shirt van Ajax deed. De aanvallende middenvelder postte zaterdag zijn doelpunt uit de memorabele Champions League-wedstrijd tussen Chelsea en Ajax (4-4) in 2019. Ziyech krulde destijds een vrije trap van dicht bij de zijlijn fantastisch binnen.

De post van Ziyech op zijn Instagram Stories.

Afgelopen zomer probeerde Ziyech al weg te komen bij Chelsea. De geboren Drontenaar werd nadrukkelijk gelinkt aan AC Milan en leek eind augustus op huurbasis terug te gaan keren bij Ajax, maar de transfer ketste af vanwege de financiële voorwaarden. Ziyech zal hopen in januari alsnog een vertrek te kunnen bewerkstelligen.

Zijn avontuur bij Chelsea lijkt met de komst van Graham Potter definitief mislukt. Ziyech kwam onder de van Brighton & Hove Albion overgenomen coach in negen wedstrijden tot slechts dertig speelminuten. De offensieve middenvelder keerde in september terug in het nationale elftal van Marokko en treedt met het land op het WK in Qatar aan in Groep F. De Leeuwen van de Atlas nemen het daarin op tegen België, Kroatië en Canada.

Meer nieuws

Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
0
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
3
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
5
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
11
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties