Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hakim Ziyech had geen idee: 'Ik zag het pas in de kleedkamer'

Laatste update:

Met een afstandsschot bepaalde Ziyech de eindstand, na voorbereidend werk van Dusan Tadic. "Pas in de kleedkamer zag ik dat het de honderdste was, wel mooi", vertelt hij na afloop aan Ajax TV. "Als je dan ook nog zo'n mooie teamgoal maakt als honderdste, dan is dat nog extra mooi. We zetten goed druk en via Nico (Nicolás Tagliafico, red.), David (Neres) en Dusan kwam de bal bij mij terecht. Ik dacht niet na en haalde gewoon uit."

Ziyech is blij met de overwinning op Willem II. "Vooral in de fase waarin we nu zitten, is het heel belangrijk dat je gewoon je wedstrijden wint", meent de aanvaller. Hij zag Willem II in de eerste helft nog 'redelijk goed' meekomen. In de tweede helft sloop de vermoeidheid echter in de ploeg van Adrie Koster, zo merkte Ziyech op. "Ik denk dat we daar goed gebruik van hebben gemaakt en op de juiste momenten hebben toegeslagen."

Voor Ziyech was het de eerste keer sinds 17 februari dat hij de negentig minuten volmaakte in de Eredivisie. De afgelopen weken sukkelde hij met een kuitblessure. "Ik voel me nu oké. Het is wel even wennen als je drie weken niets gedaan hebt, maar het komt vanzelf terug", aldus Ziyech. Bij Ajax gaat het vizier nu op de wedstrijd tegen Juventus van woensdagavond in de kwartfinale van de Champions League.

-

Meer nieuws

Manchester City verzekert zich van komst Amerikaans wonderkind (14) in 2027
0
Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
37
'PL-clubs kunnen bijvoorbeeld een Geertruida dan gratis bij Feyenoord oppikken'
42
'Oud-Ajacied Babangida zwaargewond na auto-ongeluk; broer overleden'
9
Profdarter Huybrechts krijgt klappen en breekt schouder na Belgische bekerfinale
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties