Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hakim Ziyech kan Chelsea in januari op huurbasis verlaten'

Laatste update:

Volgens de Duitse krant is Ziyech een serieuze optie om de ploeg van trainer Marco Rose in januari op huurbasis te versterken. Borussia Dortmund zou op zoek zijn naar nieuwe aanvallende impulsen om het vertrek van Jadon Sancho naar Manchester United van afgelopen zomer beter op te vangen. De achterstand van Borussia Dortmund op Bayern München in de Bundesliga bedraagt momenteel vier punten, terwijl de club ook nog niet is verzekerd van overwintering in de Champions League.

Ziyech greep begin dit seizoen direct zijn kans bij Chelsea door in de strijd om de Super Cup tegen Villarreal (1-1, winst na strafschoppen) de score te openen. De aanvaller viel kort na zijn goal echter uit met een schouderblessure en slaagde er in de maanden die volgden niet in om bij de Londenaren een vaste basisplaats te veroveren. In tien wedstrijden - waarvan acht als basisspeler - kwam hij tot twee goals en één assist. Chelsea telde ruim een jaar geleden veertig miljoen euro neer om Ziyech over te nemen van Ajax.

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
7
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
21
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
27
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties