Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hakim Ziyech kijkt toe hoe Chelsea derde overwinning op rij boekt

Laatste update:

De eerste helft was er een met bijzonder weinig kansen, al was het wellicht heel anders gelopen als Sheffield United na 31 seconden al had gescoord. De inzet van Oliver Burke eindigde in het zijnet. De enige poging op doel in de eerste 45 minuten was ook het doelpunt dat voor het klassenverschil zorgde. Na een goede aanval via linkerkant werd Mason Mount volledig door de verdedigers van Sheffield over het hoofd gezien en hij schoot het leer op aangeven van Timo Werner in de rechterhoek achter Aaron Ramsdale: 0-1.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Een domper voor Sheffield, dat in de dertiende minuut al naast een strafschop had gegrepen. De overtreding van Ben Chilwell op Chris Basham was duidelijk, maar de VAR constateerde dat de verdediger buitenspel stond toen hij de bal kreeg. Nog geen tien minuten na rust kreeg het team van Chris Wilder de 1-1 cadeau. Het eerste balcontact van Jayden Bogle in het strafschopgebied was niet goed, maar Antonio Rüdiger werkte de bal richting én in eigen doel juist op het moment dat Edouard Mendy uitkwam.

De vreugde van de hekkensluiter was van korte duur. Ramsdale beging een overtreding op Werner en na het bekijken van de beelden wees arbiter Kevin Friend naar de stip. Jorginho maakte geen fout vanaf elf meter: 1-2. Dat was uiteindelijk ook de eindstand op Bramall Lane, waar Sheffield niet in staat was om een gelijkmaker te forceren. Tuchel koos in de tweede helft voor de entree van Callum Hudson-Odoi, Mikel Alonso en Ngolo Kanté en liet Ziyech zodoende voor de tweede keer op rij op de bank.

Chelsea stijgt door de zege van de achtste naar de vijfde plek in de Premier League. Het team van Tuchel heeft slechts zes punten minder dan nummer twee Manchester United. Maandag over een week wacht een thuisduel met Newcastle United, maar donderdag spelen the Blues in de FA Cup nog bij Barnsley.

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
23
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
1
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
5
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties