Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer

Laatste update:

Inan benadrukt dat de komst van Potter nog niet van de baan is, maar of dat Ajax nog een deal weet te sluiten met de topkandidaat om interim-trainer John van 't Schip op te volgen valt te betwijfelen. Potter sloeg het eerste voorstel wegens financiële redenen direct af. Hij verwacht dat de Amsterdammers zich deze week officieel opnieuw bij hem melden met een verbeterde aanbieding.

Zowel vanuit de club als vanuit het kamp Potter galmen echter geluiden door dat het verschil tussen de wensen van de Engelse manager enerzijds en wat de bezuinigende topclub aan de andere kant kan en wil bieden, enorm is. "Beide partijen houden er ook rekening mee dat die kloof de komende weken zelfs onoverbrugbaar blijkt", aldus Inan.

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?

Voetbalzone schreef afgelopen weekend een achtergrondverhaal over de 35-jarige trainer van OGC Nice.Lees artikel

Ajax neigt dus door te schakelen naar Farioli. De naam van Erik ten Hag, die ook op de driekoppige shortlist stond, lijkt nagenoeg doorgestreept. De kans dat de Nederlandse manager op korte termijn wordt ontslagen door Manchester United is nihil, terwijl tevens onduidelijk is of hij een terugkeer bij Ajax wel ziet zitten.

L'Équipe meldde afgelopen vrijdag dat een delegatie van Ajax onlangs een bezoek aan Nice heeft gebracht om met de Italiaanse trainer te praten. Dit nieuws wordt door Inan bevestigd. De komst van Farioli lijkt een stuk reëeler, aangezien hij pas bezig is aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer. De jonge coach deed eerder twee jaar ervaring op in Turkije bij Karagümrük en Alanyaspor.

Dat Farioli op een shortlist van Ajax staat mag enigszins opvallend worden genoemd, aangezien directeur voetbal Marijn Beuker eerder deze maand in gesprek met Ajax Life nog aangaf dat de club op zoek is naar een 'ervaren manager'. Farioli beschikt bij Nice nog over een contract tot medio 2025 en bezet met les Aiglons momenteel de vijfde plaats in de Ligue 1.

Alex Kroes leerde tijdens een rondgang door Engeland mensen kennen van INEOS, het bedrijf dat in navolging van Nice ook grootaandeelhouder werd van Manchester United. Daarbij zou volgens Inan ook de naam van de piepjonge Farioli zijn gevallen. De Amsterdamse clubleiding ontdekte vervolgens een 'zeer bevlogen coach met een kraakheldere strategie'.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

VZ Kort: Lasse Schöne is ook volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen
77
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
8
Kenny Tete maakt met tekenen contract einde aan geruchten over Besiktas
0
Ongekende tirade kost Allegri de kop: Juventus ontslaat trainer op staande voet
15
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties