Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hakim Ziyech maakt veel indruk bij eerste wedstrijd in 41 dagen

Laatste update:

Bij Marokko begonnen voormalig Feyenoorder Sofyan Amrabat en Vitesse-middenvelder Oussama Tannane in de basis. Zij zagen hoe ploeggenoot Selim Amallah de score in de tiende minuut opende. De middenvelder van Standard Luik liep vanbinnen de zestien tegen een lage voorzet aan van Achraf Hakimi, die opgekomen was over de rechterflank: 1-0.

Hakim Ziyech krijgt ALLE credits na zijn prachtige assist op Youseff El Arabi! ??

Geplaatst door voetbalzone op Vrijdag 9 oktober 2020

Na zestig minuten spelen gunde bondscoach Vahid Halilhodzic een invalbeurt aan Ziyech, die sinds 29 augustus niet meer op het veld had gestaan. De ex-Ajacied was vanaf de nummer tienpositie direct belangrijk bij het tweede doelpunt van Marokko. Ziyech zette een dubbele een-twee op met Aymen Barkok, die met een steekbal Youssef En Nesyri vrij voor de keeper zette: 2-0. Het werd nog mooier voor Ziyech, want vier minuten voor tijd legde hij een vrije trap panklaar op het hoofd van Youseff El Arabi: 3-0. Senegal deed in de absolute slotfase nog wat terug via een penalty van Ismaila Sarr.

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
6
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
1
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties