Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hakim Ziyech steekt André Onana hart onder de riem met drie woorden

Laatste update:

Onana publiceerde vrijdagmiddag een statement op zijn Instagram-pagina, waarin hij toelichtte dat hij het medicijn, dat aan zijn vrouw was uitgeschreven tijdens haar zwangerschap, aanzag voor een aspirine. Hij verzekerde fel tegenstander te zijn van doping en kondigde aan in beroep te gaan tegen zijn schorsing. Van ex-Ajacieden als Hakim Ziyech, Donny van de Beek, Davinson Sánchez, Matthijs de Ligt, Bruno Varela, Ryan Babel, Noa Lang, Siem de Jong, Bertrand Traoré, Richairo Zivkovic, Mario Melchiot en Klaas-Jan Huntelaar ontvangt hij hartverwarmende reacties. "Head up, brother", schrijft Ziyech bijvoorbeeld.

Ook huidige Ajacieden als Zakaria Labyad, Quincy Promes, Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui, Lassina Traoré en Perr Schuurs spreken hun steun uit met emoji's, evenals collega-keeper Nick Marsman van Feyenoord en PSV-aanvoerder Denzel Dumfries. Tot slot steken Kameroens internationals Michael Ngadeu-Ngadjui, Wilfrid Kaptoum en Ambroise Oyongo, die uitkomen voor respectievelijk KAA Gent, New England Revolution en Montpellier, hun ploeggenoot van het nationale elftal een hart onder de riem. "Sterkte, broeder", schrijft Oyongo.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Andre´ Onana (@andreonana.24)

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
3
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties