Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hakim Ziyech traint weer mee bij Chelsea en hoort belofte van zijn trainer

Laatste update:

Ziyech was op 31 januari de hele dag in Parijs in afwachting van zijn overstap, maar de papieren waren niet op tijd in orde. Naar verluidt stuurde Chelsea tot drie keer toe de foute gegevens op, waardoor de spelmaker het seizoen nu dus moet afmaken op Stamford Bridge. Door het binnenhalen van spelers als Mykhaylo Mudryk, Noni Madueke en João Félix lijkt de kans op speeltijd ook nog eens tot een minimum te zijn gedaald. Toch denkt Potter dat dat allemaal wel mee zal vallen.

De trainer van Chelsea houdt vertrouwen in zijn pupil en deed zelfs een belofte. "Ziyech is terug in Engeland en heeft vanmorgen al voor ons getraind", liet hij weten op een persconferentie ter voorbereiding op de competitiewedstrijd tegen Fulham van vrijdagavond. "Hakim is een professional en heeft begrip getoond voor de situatie. Hij geeft alles voor Chelsea, kan gewoon spelen tegen Fulham en zal een belangrijke speler voor ons zijn tijdens de rest van het seizoen."

Dat seizoen zal bestaan uit wedstrijden in de Premier League en de Champions League. Chelsea is immers al uitgeschakeld in beide Engelse bekertoernooien en zal zich met name richten op de competitie, waarin een plek bij de eerste vier moet worden veiliggesteld. Op dit moment staat de blauwe formatie uit Londen op een teleurstellende tiende plaats, met tien punten achterstand op nummer vier Manchester United. In het miljardenbal speelt Chelsea in de achtste finales tegen Borussia Dortmund.

Meer nieuws

Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
31
Florentino Pérez geeft direct na CL-finale uitsluitsel over toekomst Luka Modric
3
Zwaar geëmotioneerde Jude Bellingham weet tranen niet te bedwingen
7
Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
41
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
242

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties