Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hakim Ziyech trots: 'Ik liep van het veld af en hij sprong op mijn rug'

Laatste update:

"Ik ben trots op hem. Ik liep van het veld af en op een gegeven moment sprong hij op mijn rug en zei hij dat hij erbij zat. Toen vond ik het wel even nodig om hem naar de kleedkamer te tillen. Je bent natuurlijk door het dolle heen, dat herken ik wel", laat de spelmaker weten via de officiële kanalen van de Amsterdammers.

Ziyech speelde zelf al enkele interlands voor de nationale ploeg van Marokko en weet dus waar Kluivert mee te maken gaat krijgen. De middenvelder mag zich ook gaan opmaken voor deelname aan het WK van aankomende zomer, al is hij daar nog niet zo mee bezig: "Nog niet echt. We hebben hier nog zeven wedstrijden en die moet je ook gewoon gefocust en geconcentreerd spelen. Pas daarna ga ik naar het WK kijken."

Ziyech krijgt de afgelopen weken regelmatig met kritiek uit de eigen achterban te maken en heeft het idee dat sommige mensen een negatief beeld over hem hebben, dat volgens hemzelf niet klopt: "Daarom vind ik het ook raar dat ze vaak oordelen. Ze kennen de echte Ziyech nog niet, qua persoon dan. Ik heb het gevoel dat ze alleen de slechte kant zien of de kant zien die ze willen zien. De goede kant zien ze niet. Als je me kent, ben ik allesbehalve dat", legt hij uit bij Voetbal Inside.

Vind jij het terecht dat Justin Kluivert is geselecteerd?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
11
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties