Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hakim Ziyech waarschuwt Ajax richting duel met PSV: 'Dat moet eruit'

Laatste update:

"Het was genieten, maar op een gegeven moment werd het wel iets te veel circus. Dat moet eruit. Daardoor gingen zij ook schoppen. Maar hier zijn we wel voetballer voor geworden, op dit podium. Het was wel even lekker." Hij genoot van het spel van Ajax, al plaatste hij wel een kanttekening. "We stonden heel goed. Vlak voor rust raakten we de grip alleen een beetje kwijt en werden zij heel gevaarlijk in de counter. In de slotfase gebeurde dat weer, daar moeten we slimmer in zijn."

Daley Blind: 'Dit was de perfecte start waar je op hoopt'

"Dan geven we ook kansen weg. Dat zal zondag tegen PSV beter moeten", verwees de Marokkaans international naar de Eredivisie-topper van komend weekeinde in Eindhoven. "Maar ik heb wel vertrouwen in die wedstrijd. We moeten dat duel wel als een ontmoeting in de Champions League benaderen."

"Maar over het algemeen is het een heel goede wedstrijd van onze kant." Ziyech werd door trainer Erik ten Hag tien minuten voor tijd gewisseld. "Ik had wat last van mijn hamstrings", besloot de linkspoot, die door Noa Lang werd vervangen. "Ik wilde geen risico nemen."

-

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties