Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hakim Ziyech zag kentering na sterk begin: 'Ze hadden er twee beren staan'

Laatste update:

De ploeg van Erik ten Tag was met name in het eerste halfuur heer en meester, beaamt Ziyech na afloop voor de camera van Ziggo Sport. 'Ik denk dat we een goede eerste helft speelden. We kwamen nauwelijks in de probleem en kregen nog een goede kans op de 0-2 (via Donny van de Beek, red.)." De kentering in de wedstrijd volgde in minuut 38, toen Jan Vertonghen zich geblesseerd moest laten vervangen door Moussa Sissoko.

Sissoko nam plaats op het middenveld, waardoor Tottenham met een middenvelder extra kwam te staan. "Ze veranderden van systeem en daardoor kwamen we een beetje in de problemen. We kwamen niet echt meer in ons spel, maar ik denk wel dat we met zijn allen geknokt hebben in de tweede helft", vervolgt Ziyech.

De middenvelder is het met presentator Jack van Gelder eens dat Ajax in de tweede helft te weinig tweede ballen won en wijt dat aan de aanwezigheid van Victor Wanyama en Sissoko op het middenveld. "Ze hadden er twee beren staan en die maakten er een fysieke strijd van. Je moet dan beter anticiperen op de tweede bal, maar die viel telkens goed voor hen. Maar ik denk dat we vooral in de tweede helft verdedigend heel goed stonden."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties