Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Halil Dervisoglu geeft voorkeur aan Galatasaray boven Fenerbahçe

Laatste update:

Galatasaray kan Dervisoglu dus opnieuw verwelkomen: de club bereidt zich voor op het vertrek van Mostafa Mohamed naar Girondins de Bordeaux en ziet in de geboren Rotterdammer een geschikte opvolger. Sabah meldde in een eerder stadium dat Erdal Torunogullari, een in Den Bosch woonachtig bestuurslid van Besiktas, contact heeft opgenomen met Brentford en erop wees dat Dervisoglu bij die club Champions League-voetbal zou kunnen spelen.

Een overstap van Dervisoglu naar Fenerbahçe zou pikant zijn, omdat hij vorig seizoen nog uitkwam voor aartsrivaal Galatasaray. Hij werd in de eerste seizoenshelft verhuurd aan FC Twente en in de tweede seizoenshelft aan Galatasaray. In dienst van Cim Bom kwam de Turks-Nederlandse aanvaller tot drie doelpunten in twaalf competitiewedstrijden. Zesmaal kreeg hij een basisplek. Dervisoglu miste een deel van het seizoen door het oplopen van het coronavirus. In vijf van de laatste zes duels in de Süper Lig stond Dervisoglu aan de aftrap.

Dervisoglu, viervoudig international van Turkije en deze zomer EK-ganger, hoeft bij Brentford niet op veel speeltijd te rekenen. In de eerste drie Premier League-wedstrijden van het nieuwe seizoen bleef hij negentig minuten op de bank. Wel deed Dervisoglu vorige week dinsdag 67 minuten mee in het gewonnen EFL Cup-duel met Forest Green Rovers (3-1). Zijn contract bij Brentford loopt door tot medio 2024. Dervisoglu kwam in januari 2020 voor circa drie miljoen euro over van Sparta Rotterdam en speelde in zijn eerste seizoen zeven officiële wedstrijden voor Brentford.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
69
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties