Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haller: 'Mensen willen graag oordelen, ze doen alsof ze alles weten'

Laatste update:

"Ik kan nog niet geloven wat er is gebeurd vandaag", zei Haller. "Vier goals voor mij, vijf voor het team, het seizoen kon niet beter beginnen. Het is ongelofelijk, maar het is pas de eerste wedstrijd, laten we zien wat er nog gaat gebeuren." Haller werd in de Champions League-wedstrijd meermaals feilloos bediend door Antony, die twee assists op hem gaf. "Ik denk dat het makkelijk is om samen te spelen met Antony, ook voor mijn teamgenoten. We weten dat hij het verschil kan maken tegen een verdediger. Hij maakt het makkelijker voor ons. Als je dat mixt met de tactiek van de coach, komt daar iets geweldigs uit."

Haller is als vanzelfsprekend erg tevreden. "We waren heel goed, het is een sterke prestatie. We waren gefocust, sterk in het duel. Ik kan niet meer trots zijn op het team." In de Nederlandse pers klinkt veelvuldig kritiek op Haller. "Nee, ik volg de Nederlandse media niet, maar ik hoor weleens wat", gaf de Ivoriaans international toe. "Om eerlijk te zijn, zoals ik altijd zeg: mensen praten graag over van alles, zo werken de media. Ze willen graag oordelen over iedereen, ze doen alsof ze alles weten. Ik heb daar niets op te zeggen. Ik speel altijd voor mezelf, mijn teamgenoten en mijn familie."

Uithalen naar de media deed Haller dan ook niet. "Ik heb genoten van vandaag. Ik hoop dat de mensen die me steunen ook van me hebben genoten, dat is alles. Mensen zullen altijd twijfels hebben, vooral als je bij een club als Ajax speelt. Je moet op het veld antwoorden. Soms lukt dat, soms niet. Maar je moet altijd geloof houden in jezelf en je teamgenoten."

-

Meer nieuws

Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
1
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
8
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties