Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Haller én Brobbey starten bij Ajax in mogelijk kampioensduel in Alkmaar

Laatste update:

Maarten Stekelenburg begint onder de lat bij Ajax, met Devyne Rensch die Youri Regeer vervangt op de rechtsbackpositie. De verdediging van de bezoekers bestaat verder uit Jurriën Timber, Daley Blind en Nicolás Tagliafico. Op het middenveld keert Edson Álvarez terug en behoudt Kenneth Taylor zijn basisplaats. De vorige week tegen PEC Zwolle trefzekere Davy Klaassen begint eveneens aan de aftrap in Alkmaar. Kort achter het spitsenduo Haller-Brobbey moet aanvoerder Tadic voor de aanvoer zorgen. Mohamed Ihattaren neemt plaats op de bank bij Ajax, net als Mohammed Kudus, die in het duel met PEC nog een basisplaats kreeg van Ten Hag.

Meer: Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: ‘Klopt dat?’ | John van 't Schip heeft hoopvol nieuws uit de ziekenboeg van Ajax

Ajax begint met een voorsprong van vier punten op nummer twee PSV aan de 32ste speelronde in de Eredivisie. Mocht het elftal van Ten Hag winnen van AZ en PSV verliezen in De Kuip tegen Feyenoord later deze zondag, dan is de 36ste landstitel in de clubgeschiedenis een feit. Ajax won in maart nog met 0-2 van AZ in de halve finale van de TOTO KNVB Beker, al ging de eindstrijd tegen PSV in april met 2-1 verloren. In december verliet AZ de Johan Cruijff ArenA met een 1-2 overwinning.

De koploper in de Eredivisie wist de laatste zeven wedstrijden in competitieverband winnend af te sluiten, waardoor het kampioenschap steeds dichterbij is gekomen. AZ liet een week geleden in blessuretijd twee punten liggen op bezoek bij Sparta Rotterdam: 1-1. Bij een zege op Ajax is de vierde plaats op doelsaldo weer in handen van AZ, dat concurrent FC Twente zaterdagavond enigszins verrassend met 1-2 zag verliezen van laagvlieger Fortuna Sittard.

Opstelling AZ: Vindahl; Sugawara, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal; Midtsjö, Clasie, De Wit; Evjen, Pavlidis, Karlsson

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Blind, Tagliafico; Klaassen, Álvarez, Taylor; Tadic; Haller, Brobbey.

-
Wint Ajax ook op bezoek bij AZ?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties