Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haller niet onomstreden bij Ajax: 'Ik vind dat ook niet terecht'

Laatste update:

Twee weken geleden klonk er gejuich vanaf de tribunes toen Haller in de strijd om de Johan Cruijff Schaal (0-4) tegen PSV gewisseld werd. "Ik vind dat ook niet terecht", reageert Van Hooijdonk in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het verwachtingspatroon ligt voor de positie van de spits bij Ajax ontiegelijk hoog. Als je geen baas boven baas bent zoals Kluivert of Van Basten, dan ben je al snel 'Ajax-onwaardig'. Ik houd daar niet zo van. Een spits moet goals maken. That's it. Doet hij dat niet, dan mag je hem daarop aanvallen. Maar volgens mij overlegt hij vooralsnog best aardige cijfers."

Haller kwam in januari over van West Ham United. Zijn eerste doelpunt in dienst van Ajax maakte hij tegen FC Twente, de tegenstander van zondag. Van Hooijdonk merkt op dat Haller afwisselend presteert in dienst van de Amsterdammers. "Ik had eerlijk gezegd gedacht dat hij wat sneller was. Zijn afwerking kan ook scherper. Maar het meevoetballen waar iedereen het over heeft en wat bij Ajax zo belangrijk is, beheerst hij wat mij betreft prima. Ik vind ook dat Ajax met hem gewoon een goede spits in huis heeft."

Dit seizoen gaat Haller met Ajax de Champions League in. Van Hooijdonk is benieuwd welke rol de spits gaat spelen voor zijn ploeg in het miljardenbal. "In het moderne voetbal zie je steeds vaker dat trainers het per tegenstander bekijken. Dat kan Ten Hag ook doen, door voor Haller te kiezen bij een mindere tegenstander en tegen grote clubs terug te vallen op de variant met Tadic. Dat neemt niet weg dat ik Haller een spits vind met wie Ajax prima uit de voeten kan. Het is vooral goed als je meerdere opties hebt."

Eredivisie
FC Twente
1 - 1
Ajax

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
45
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
22
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
48
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties