Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haller verlaat FC Utrecht voor Duits avontuur bij Eintracht Frankfurt

Laatste update:

FC Utrecht meldt dat met oog op de play-offs besloten is het nieuws op maandag naar buiten te brengen. Over de hoogte van de transfersom doen beide clubs geen mededeling. "Wij hebben Haller op jonge leeftijd naar Nederland kunnen halen", zegt Erik ten Hag op de clubwebsite. "In de Domstad heeft hij zich ontwikkeld tot een all-rounder die in het veld van ongekende strategische meerwaarde is: een geweldig aanspeelpunt, harde werker en op en top professional.

Haller kwam drie seizoenen geleden op huurbasis over van Auxerre, waarna hij definitief de overstap maakte. "FC Utrecht laat zich, na de verkopen van Bart Ramselaar en Timo Letschert, met deze verkoop opnieuw gelden als een opleidingsinstituut voor topclubs in binnen- en buitenland. Ik ken de Bundesliga goed, als Sébastien zijn ontwikkeling doortrekt, dan ligt er een mooie toekomst voor hem in het verschiet. Ik wens hem daarbij veel succes en plezier toe." Haller maakte in totaal 41 competitiedoelpunten voor FC Utrecht. De Franse jeugdinternational was de afgelopen drie seizoenen op rij clubtopscorer van de Domstedelingen.

DONE DEAL! Sébastien Haller verlaat FC Utrecht na dit seizoen voor Eintracht Frankfurt #haller #fcutrecht #eintrachtfrankfurt #bundesliga #transfer

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Goede stap van Sébastien Haller?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties