Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haller weigerde transfer van bijna twintig miljoen euro

Laatste update:

"Uit China is er een aanbod binnengekomen, het was wat minder dan twintig miljoen. Maar als je dat soort biedingen ontvangt, dan kan je als club een heel grote stap maken. Het was echter binnen één minuut klaar. Dat had Sébastien overigens bij meer clubs. Hij is heel kieskeurig, hij stippelt zijn carrière uit en wil naar een club op een bepaald niveau. En daar paste China niet in. En op dit moment heeft hij het heel erg naar zijn zin bij FC Utrecht", aldus Van Schaik.

De Fransman stond in februari ook al in de belangstelling van een club uit China, want toen ontving FC Utrecht een voorstel van 'twaalf, dertien miljoen euro', zo deed Van Schaik toen uit de doeken. "Dat is voor Utrecht geen verkeerd bod en in mijn hart had ik daar mee akkoord willen gaan. Maar ik vind het ook mooi hoe Haller uitlegt welke stappen hij wil maken. Het is mooi hoe hij zijn vak beleeft."

Van Schaik voegde er bij FOX Sports aan toe dat Haller inderdaad in beeld is bij Ajax, dat een opvolger zoekt voor de naar Napoli vertrokken Arek Milik: "Ajax heeft zich niet gemeld, we zijn niet serieus in gesprek gegaan met Ajax. Hij staat op een heel lange lijst, met ik meen nu zelfs vijftien namen. Maar hij is daar geen topprioriteit." Haller heeft in De Galgenwaard nog een contract tot de zomer van 2019.

Wie o wie moet Arek Milik opvolgen bij AFC Ajax? We hebben een aantal kandidaten voor jullie op een rij gezet. Heb je zelf nog suggesties? Laat het weten in de comments! ???

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 28 juli 2016

Denk jij dat Sébastien Haller deze zomer naar Ajax gaat?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties