Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hamburger SV breekt transferrecord voor Kostic

Laatste update:

Kostic kwam twee seizoenen uit voor VfB Stuttgart en was in die periode goed voor 59 wedstrijden, acht doelpunten en de nodige assists. Zijn club redde het vorig seizoen niet in de Bundesliga en zakte af, maar Kostic blijft dus wél behouden voor het hoogste niveau. "We hebben een zeer goede speler naar HSV gehaald en zijn erg blij met hem", laat technisch directeur Dietmar Beiersdorfer tevreden weten.

"We zijn ook erg blij en dankbaar dat Filip graag naar HSV wilde komen. Hij brengt nieuw elan en wat flair", voegt Beiersdorfer toe. Na Bobby Wood, Christian Mathenia, Alen Halilovic, Luca Waldschmidt en Arianit Ferati is Kostic alweer zomeraanwinst nummer zes voor de club, die vorig seizoen als tiende finishte.

Bij FC Groningen is men ook blij dat de deal officieel in orde is gemaakt. De Trots van het Noorden casht een som van 1,2 miljoen euro vanwege het doorverkooppercentage dat twee jaar geleden werd afgesproken met VfB Stuttgart. "Of het nu om één, 1,3 of 1,6 miljoen gaat: het is een prachtig bedrag. Hier kunnen wij weer trots op zijn", gaf directeur Hans Nijland zondag al blij aan in gesprek met Voetbal International.

OFFICIEEL! Hamburger SV koopt Filip Kostic voor veertien miljoen euro van VfB Stuttgart! Ook kassa voor FC Groningen, dat een doorverkooppercentage bedong! #transfer #hsv #rothosen

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Gaat Filip Kostic zijn transfersom waarmaken bij Hamburger SV?

Meer nieuws

Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
14
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
11
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
15
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
11
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties