Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hamburger SV haalt met Bruma vierde speler weg bij Chelsea

Laatste update:

Bruma, die op vijftienjarige leeftijd voor iets meer dan een ton werd aangekocht van Feyenoord, beleefde nog niet zijn doorbraak in het shirt van Chelsea. Tot op heden speelde hij pas vier Premier League-wedstrijden. Op huurbasis bij Leicester City kwamen bijna drie keer zo veel wedstrijden bij in korte tijd: elf duels. Nu gaat Bruma dus een compleet jaar tegemoet in de Bundesliga.

Bij HSV, waar ook landgenoten Eljero Elia en Romeo Castelen onder contract staan, moet hij vol aan de bak. De club haalde ook Michael Mancienne, Jacopo Sala en Gökhan Töre al uit Londen weg. Ruud van Nistelrooij en Joris Mathijsen zijn inmiddels niet meer actief; zij zullen Bruma niet wegwijs kunnen maken in de Duitse stad. Bij Chelsea heeft Bruma, die twee keer uitkwam voor Oranje, nog een contract tot de zomer van 2014.

Jeffrey Bruma houdt zich staande bij Hamburger SV, komend seizoen

Meer nieuws

'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
10
Messi verschijnt in trailer Bad Boys-film en spreekt een paar woorden Engels
4
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor 2024/25!
0
Vertrekt André Ramalho bij PSV? Viervoudig landskampioen toont interesse
7
Viertal ex-Eredivisie-spelers opgenomen in eerste EK-selectie ooit van Servië
5
Driessen toegesproken in Oranjezomer: 'Jij bent de grootste azijnzeiker...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties