Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hamburger SV hoopt met 'Kühne-Millionen' op Vilhena

Laatste update:

Het Hamburger Abendblatt weet dat HSV zich heel graag zou versterken met de 21-jarige Vilhena. Officieel onderhandelt er nog geen enkele club met de Feyenoorder en dus willen die Rothosen het wel proberen. De Duitsers hebben Vilhena al meerdere malen bekeken en er zou zelfs een verkennend gesprek met hem hebben plaatsgevonden. Veel hangt echter af van Klaus-Michael Kühne.

De puissant rijke geldschieter van HSV moet nieuw kapitaal vrijmaken voor de club en met dat geld zou directeur Dietmar Beiersdorfer de selectie danig kunnen versterken. De miljoeneninjectie zou er onder meer toe moeten leiden dat Vilhena een interessant contract aangeboden krijgt en uiteindelijk 'ja' zegt tegen de Bundesliga-club. Beiersdorfer wil aan de krant evenwel niet bevestigen of de club Kühne weer om nieuw kapitaal heeft gevraagd. Ook gaat hij niet in op vragen over Vilhena.

Mocht Vilhena opteren voor een contract in Hamburg, dan treedt hij in de voetsporen van diverse landgenoten. HSV deed twaalf jaar geleden bescheiden mee in de subtop en middenmoot van Duitsland, maar verraste vriend en vijand door in de zomer van 2005 plots Rafael van der Vaart aan te trekken. Ook wist men Nigel de Jong over te nemen van Ajax en voor hen beiden was het de opmaat naar een carrière in de Europese top.

In de jaren na Van der Vaart en De Jong arriveerden er nog meer Nederlanders bij de club: Joris Mathijsen (2006), Romeo Castelen (2007), Eljero Elia (2009) en Ruud van Nistelrooij (2009) streken allemaal neer in Hamburg. Ook verbleven spelers als Marcus Berg, Ola John, Ouasim Bouy en Jeffrey Bruma enige tijd bij HSV, met wisselend succes.

Als HSV serieus wordt voor Tonny Vilhena...

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
7
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
8
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties