Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hamsík leidt Slowaken naar cruciale overwinning

Laatste update:

Beide ploegen slaagden er niet in hun openingswedstrijd te winnen en het devies leek woensdagmiddag in de beginfase dan ook om vooral niet te verliezen. Na een terughoudend begin werd Rusland iets sterker en kreeg het via Artem Dzyuba een aardige kans, maar Matús Kozácik kon de bal net pakken voordat het leer op de paal belandde. Een paar minuten later was Fyodor Smolov ook dicht bij de openingstreffer. Hij zag zijn schot echter net naast gaan.

In een fase dat de Russen het heft in handen leken te nemen kwam Slowakije toch op voorsprong: Hamsík stuurde met een prachtige pass Vladimír Weiss weg, die met één beweging twee verdedigers het bos in stuurde en koeltjes afrondde. De Slowaakse sterspeler zorgde vlak voor rust zelf met een prachtige knal zelf voor de 0-2. Hij kreeg de bal aan de zijkant van het strafschopgebied en schoot via de binnenkant van de paal langs Igor Akinfeev.

Bondscoach Leonid Slutsky zag zich na rust dan ook genoodzaakt om in te grijpen en bracht Pavel Mamaev en Denis Glushakov in de ploeg voor Roman Neustädter en Aleksandr Golovin. Dit leek de Russen wat meer elan te geven, want de ploeg slaagde erin de druk op te voeren. Smolov kreeg na dik een uur spelen een goede kans op de aansluitingstreffer, maar hij zag zijn schot net op tijd geblokt worden door Jan Durica.

Tien minuten voor tijd was daar toch de aansluitingstreffer: Oleg Shatov bracht de bal vanaf de zijkant in, waarna Denis Glushakov helemaal vrijstaand binnen kon koppen. Dit was het sein voor de Russen om aan een slotoffensief te beginnen en Glushakov kroonde zichzelf vijf minuten later bijna tot man van de wedstrijd, maar hij zag zijn inzet net naast vliegen. Rusland bleef het daarna proberen en kwam een aantal keer gevaarlijk in de buurt van het doel van Kozácik. De Slowaakse verdediging slaagde er echter in overeind te blijven.

-
Slowakije verdiende het om te winnen

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties