Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hamstra en Huntelaar onverbiddelijk: Álvarez mag Ajax niet verlaten

Laatste update:

Volgens De Telegraaf herhaalde Álvarez donderdag in het bijzijn van zaakwaarnemer Fulco van Kooperen nog maar eens de wens om Ajax te verlaten, ondanks een doorlopend contract tot medio 2025. De controlerende middenvelder ziet Chelsea als een van zijn droomclubs en wat ook meespeelt is dat Álvarez in de Premier League in vijf seizoenen tijd ruim vijftig miljoen euro kan opstrijken. Ajax wenst echter niet mee te werken, omdat de Nederlandse transfermarkt dicht is en er dus geen vervanger meer kan worden gehaald.

Álvarez probeert transfer te forceren: middenvelder ontbreekt op training

De middenvelder liet donderdag bewust de training van Ajax schieten.Lees artikel

Daarnaast zijn Hamstra en Huntelaar van mening dat trainer Alfred Schreuder met onder meer Antony, Ryan Gravenberch, Sébastien Haller en Lisandro Martínez al genoeg basiskrachten heeft uitgezwaaid bij Ajax deze zomer. Álvarez is op zijn beurt van mening dat het oneerlijk is dat deze spelers wel een toptransfer hebben mogen maken, terwijl hij aan zijn contract in Amsterdam wordt gehouden. De Mexicaan is bang dat een dergelijke kans om in Engeland te spelen niet snel meer voorbij zal komen.

Álvarez vestigt nu zijn hoop op de RvC van Ajax. Het controlerend orgaan floot Hamstra en Huntelaar woensdag terug inzake de deals met Lucas Ocampos en Odysseas Vlachodimos, al werd Ocampos uiteindelijk wel op huurbasis overgenomen van Sevilla. Mocht Álvarez alsnog voor vijftig miljoen euro vertrekken naar Chelsea, dan wordt hij de op vier na duurste speler uit de geschiedenis van Ajax. Alleen voor Antony, Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Martínez werd meer betaald.

Edson Álvarez eist gesprek met 'overvallen' Ajax na bod van 50 miljoen euro

Chelsea heeft een flink bedrag over voor de middenvelder van Ajax.Lees artikel

De door Chelsea begeerde Álvarez zette donderdag zijn mening kracht bij door de training van Ajax over te slaan, zo meldde Mike Verweij van De Telegraaf. In een eerder stadium deden Mohammed Kudus, die naar Everton wilde, en Antony dat ook. Laatstgenoemde zag zijn droomtransfer naar Manchester United uiteindelijk doorgang vinden. Ajax ontvangt maximaal honderd miljoen euro voor Antony.

Meer nieuws

VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
5
Atalanta-speler Djimsiti oogst lof met sympathieke actie richting De Roon
1
Lookman beslist EL-finale voor Atalanta en beëindigt ongeslagen reeks Leverkusen
138
Schandalige taferelen in Tsjechië: fans op het veld op de vuist na bekerfinale
22
Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
65

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties