Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hamzaoglu volgt Prandelli op als hoofdtrainer van Galatasaray

Laatste update:

In het weekend maakte Galatasaray al aan de beurs bekend, dat het de onderhandelingen met Hamzaoglu was gestart. De 44-jarige Turk kwam als speler al een paar jaar uit voor Cim Bom, tussen 1991 en 1995. Als hoofdcoach stond Hamzaoglu eerder op eigen benen bij Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor en Akhisar Belidyespor. Sinds vorig jaar fungeerde hij als assistent van bondscoach Fatih Terim.

Vicevoorzitter Abdurrahim Albayrak van Galatasaray zegt maandag tevreden te zijn, met de aanstelling van Hamzaoglu als nieuwe coach. Hij had hem naar eigen zeggen al langere tijd in gedachten als kandidaat-trainer voor de club en is blij, dat de twee nu gaan samenwerken. Galatasaray staat momenteel bovenaan in de Süper Lig, met 22 punten uit 11 wedstrijden. In de Champions League pakte de club maar één punt uit vijf duels en dat werd Prandelli noodlottig.

Of de aanstelling van Hamzaoglu goed nieuws is voor Wesley Sneijder, valt nog te bezien. Tijdens het WK was de coach actief als analyticus voor de Turkse televisie en hij was bijzonder kritisch op de Nederlander. Hamzaoglu vond Sneijder goed spelen op het WK. "Maar hebben we hem in Turkije zien rennen en werken? Bij Galatasaray wacht hij tot de bal in zijn voeten wordt gespeeld. Van iemand die drie, vier keer meer verdient dan onze jongens mag je meer verwachten", zei hij destijds. Hamzaoglu zegt nu dat hij geen problemen heeft met Sneijder. "Ik ging te ver met wat ik over hem zei. Ik ga persoonlijk met hem in gesprek, hij is een van de meest waardevolle spelers van Galatasaray."

Geloof jij in betere tijden onder Hamza Hamzaoglu?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
2
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
20
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties