Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hand-Skandal' in Bundesliga: 'Om goed te lezen, draag ik een bril'

Laatste update:

Andreasen maakte zijn eerste doelpunt in de Bundesliga sinds september vorig jaar, maar scheidsrechter Bastian Dankert had de Skandal-Tor dus eigenlijk af moeten keuren. Köln-trainer Peter Stöger liet na de goal zijn bril aan de scheidsrechter zien en het was dus duidelijk, en tevens begrijpelijk, dat hij zich niet kon vinden in de arbitrale beslissing.

"Voor mij is het duidelijk hands en had het een rode kaart voor Andreasen moeten zijn. Ik kan mij de opwinding van onze hoofdtrainer goed begrijpen", zei Köln-vicevoorzitter Toni Schumacher in gesprek met BILD. Voor de camera van Sky verwoordde directeur Jörg Schmädtke zijn frustratie als volgt:

"Het is ergerlijk dat we vandaag handbalscheidsrechters toegewezen hebben gekregen. De Duitse voetbalbond, de groeten! Ik heb hier weinig begrip voor. 48.000 mensen zien wat er gebeurt en de mensen die er ook nog voor worden betaald, moeten dat ook zien", aldus Schmädtke, die ook geen goed woord over had voor vierde official Thomas Gorniak.

"De vierde man heeft het niet gezien, ondanks dat het bijna vlak voor zijn neus gebeurde. Iedereen op onze bank zag de handsbal en dan vraag ik mij af: hoe kan het dat de waarneming van het arbitrale kwartet dan volledig afwijkt? Om te lezen, draag ik een bril, maar ik kan veraf nog heel goed zien, maar de vier verantwoordelijke heren blijkbaar niet", aldus Schmädtke.

-

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
119
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties