Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Handhaven en dan een transfer naar een Turkse of Nederlands topclub'

Laatste update:

"Ik ben in de picture. Er wordt veel over me geschreven en er is interesse van grote clubs. Ik ben nu ook klaar voor een topclub. Qua rendement behoor ik in elk geval bij de beste spelers in Turkije", zegt Türüc in gesprek met Voetbal International. "Nu moet ik het straks op topniveau laten zien. Maar op dit moment denk ik er nog niet heel veel aan. Alles moet wijken voor handhaving en wellicht een mooie stunt in het bekertoernooi. Eerst nog twaalf finales in de competitie spelen en dan een transfer naar een Turkse of Nederlandse topclub maken."

Türüc koos anderhalf jaar geleden bewust voor een stap naar Turkije. "De Turkse competitie is prachtig. Heel anders dan de Eredivisie, het is heel hard en zwaar. Elke wedstrijd is een gevecht. En als je dan elke week speelt als talent dan ontwikkel je jezelf sneller", stelt de middenvelder. "Dit is daarom een zorgvuldig gekozen stap en geen toeval. In Turkije spelen ook heel veel goede voetballers. Het is voor mij fantastisch dat ik tegen kwalitatieve topspelers als Sneijder, Van Persie en Lens speel. Daar word ik sterker van."

Denk jij dat Deniz Türüc goed genoeg is voor een Nederlandse topclub?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
0
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
7
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties