Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hands Wijnaldum en schrikbarende penalty Neymar bij nederlaag van PSG

Laatste update:

Na een tumultueuze eerste helft leidde Nantes met 3-0. Het openingsdoelpunt viel al in de vierde minuut. Kylian Mbappé verloor de bal aan de rand van het strafschopgebied van Nantes, waarna de thuisploeg snel uitbrak. Moses Simon verstuurde een steekpass vanaf de linkerflank en stelde aanvalspartner Randal Kolo Muani in staat om van dichtbij af te ronden door de benen van Keylor Navas. Het werd 2-0 door een weergaloos schot van Quentin Merlin: net binnen het strafschopgebied vuurde hij met succes een diagonaal schot af richting de linkerbovenhoek.

Na een klein halfuur voorkwam doelman Navas de 3-0 met een redding op een schot van Moses in de korte hoek. De wedstrijd leek een opmerkelijke wending te nemen toen Dennis Appiah een rode kaart kreeg na een overtreding op Mbappé. Scheidsrechter Mikael Lesage leek ervan uit te gaan dat Mbappé was doorgebroken, maar werd er door zijn videoscheidsrechter op gewezen dat de werkelijkheid anders was. Na het bekijken van de beelden trok Lesage zijn rode kaart in en kreeg Appiah tot zijn eigen opluchting een gele kaart.

De arbitrage was Nantes diep in de blessuretijd opnieuw gunstig gezind: na een kopbal van Jean-Charles Castelletto kwam de bal op de arm van Georginio Wijnaldum, waarna een strafschop volgde. Navas bleef in het midden staan bij de inzet van Ludovic Blas en maakte daarmee de juiste keuze, maar kon de inzet desondanks niet keren. Aan het begin van de tweede helft kwam PSG terug tot 3-1 toen Neymar een splijtende pass ontving van Lionel Messi, zijn bewaker uitkapte en afrondde. Een overtreding van Appiah op Mbappé resulteerde na een uur in een penalty en een gouden kans op de 3-2, maar keeper Alban Lafont kende weinig moeite met de zwakke poging van Neymar. In het restant van de wedstrijd zette PSG druk, maar kwamen de bezoekers niet verder terug.

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
0
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
7
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
17
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties