Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Handsbal van Ramos wordt niet gezien: 'We hebben terecht verloren'

Laatste update:

Op de vraag of Dortmund een penalty had moeten krijgen na de handsbal van Ramos, zei Bosz voor de camera van Sky: "Dat kan iedereen wel zien, maar we hebben terecht verloren. Het was verdiend. We verdedigen met elf mensen en vallen aan met elf mensen, dus je kunt de verdediging hier ook niet alleen de schuld voor geven. We waren vanavond tegen een erg goede tegenstander steeds een stapje te laat."

De reacties op internet zijn gemengd na deze handsbal van Sergio Ramos op de doellijn! Wel of geen penalty? 🤔

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 26 september 2017

"We moeten beter verdedigen. We konden tijdens de gehele wedstrijd eigenlijk niet goed druk zetten en dan wordt het moeilijk tegen een tegenstander met zoveel kwaliteit. We moeten dit gaan analyseren en onszelf gaan verbeteren", aldus de ex-oefenmeester van onder meer Ajax. Nuri Sahin sloot zich bij de woorden van Bosz aan: Dortmund was in de ogen van de middenvelder simpelweg niet goed genoeg om het Real moeilijk te maken.

Sahin sprak van een Sahnetag, waarmee hij bedoelde dat het duel op individuele kwaliteit is beslist: "En die kwaliteit hadden wij dit keer niet. Of het aan de tactiek lag? We moeten eraan werken dat we ook tegen een team als Real ons systeem kunnen blijven hanteren." Gonzalo Castro voegde daaraan toe: "Wij volgen de lijn van de trainer. Het gaat in de competitie goed en blijven vasthouden aan onze spelopvattingen."

-
Denk jij dat Borussia Dortmund de poulefase overleeft?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
3
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
1
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
49
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
31
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties