Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hans Kraay: 'Frank de Boer heeft hen afgewezen, maar dat weet niemand'

Laatste update:

"Het is natuurlijk heel erg stil rondom Frank de Boer. Mensen denken: krijgt hij helemaal geen aanbiedingen meer?", aldus Kraay, die dat vervolgens als een misvatting wegzet. "Die krijgt hij zeker wel, maar daar koketteert hij niet mee. Hij heeft een half jaar geleden volmondig 'nee' gezegd tegen Olympiakos Piraeus. Dat weet niemand." Hoewel de trainerscarrière van De Boer voorspoedig begon met vier landstitels bij Ajax, waren zijn avonturen bij Internazionale, Crystal Palace en Atlanta minder succesvol.

Meer: Begrip voor opvallende keuze van Koeman: ‘Hij heeft heel veel voorwaarden’

Toch hoopt Kraay dat De Boer binnenkort weer op de velden te vinden is. "Ik hoop dat hij snel weer een nieuwe club krijgt. Hij heeft Ajax vier keer kampioen gemaakt, hè? Niet eens met het allerbeste elftal." Mark van Rijswijk, ook te gast in WK Praat, zou het niet vreemd vinden als FC Utrecht De Boer een belletje geeft. "Je haalt wel iemand van naam binnen. In dat opzicht past hij heel erg bij Utrecht." De club uit de Domstad zag Henk Fraser afgelopen woensdag opstappen vanwege grensoverschrijdend gedrag.

Uit een interview van De Boer met Het Parool bleek vorige maand echter dat de oefenmeester zelf niet staat te popelen om weer te beginnen. Hij sprak openhartig over de moeilijkheden in het trainersvak. "Het kriebelt geen seconde. Als manager ben je eigenlijk alleen maar bezig om het glas bij te vullen voor degenen die het als halfleeg zien", zei De Boer onder meer. Toch lijkt de deur ergens wel op een kier te staan. "Ik weet zeker, als je me nu op het veld zet met een groep voetballers, dat ik na drie minuten enthousiast ben."

Zou Frank de Boer een interessante optie kunnen zijn voor FC Utrecht?

Meer nieuws

Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
13
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
7
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
27
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
9
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties