Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hans Kraay jr. waarschuwt Malacia: 'Hij moet nu écht oppassen'

Laatste update:

Malacia zag zijn goede spel bij Feyenoord bekroond worden met een plek in de Oranje-selectie, maar daarna ging het volgens Kraay jr. bergafwaarts. "Ik ben groot fan van Malacia, maar ik vind dat hij nu echt moet oppassen", begint de analist zijn pleidooi over de linkervleugelverdediger van Feyenoord. "Maar hij maakt heel veel slippertjes. Hij probeert vaak met zijn lichaam tussen de man en de bal te komen. Daar komt hij vaak als winnaar uit, maar hij neemt daarin heel veel risico de laatste tijd. Ik noem dat slippertjes. Hij zit altijd goed en laag bij de grond, maar hij neemt wel veel risico."

Kraay jr. doelt daarmee onder meer op zijn fout voorafgaand aan de 2-3 tegen NEC. Malacia had de mogelijkheid om de bal met rechts naar voren te schieten, maar bracht zichzelf in een lastige situatie en verloor het duel kinderlijk eenvoudig van Édgar Barreto, waarna de Paraguayaan de voorassist leverde. "Hij is zo goed als hij de bal krijgt", gaat Kraay jr. verder. "Hij draait open, speelt een medespeler in, komt mee op, dekt kort, is snel en kan goed rugdekking geven. Maar deze dingen moeten er echt uit. Hij heeft heel veel kwaliteiten, maar hij moet het simpel houden. Hij maakt nu wel iets te veel fouten, vind ik."

Hedwiges Maduro, die eveneens aanschoof in het voetbalpraatprogramma, is het volkomen eens met Kraay jr. "Hij moet er gewoon voor zorgen dat hij niet in de situaties terechtkomt", aldus de oud-middenvelder. "Hij kan wel heel goed de overlap maken. Dat is zijn kwaliteit, maar hij zit nu in een fase waarin hij misschien iets meer probeert te doen. We mogen ook iets meer verwachten nu omdat hij is opgeroepen voor het Nederlands elftal. Maar hij moet er nu voor zorgen dat hij in zones komt waar hij goed is."

-

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
3
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties