Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hans Kraay jr. wijst Dylan Vente terecht: 'Hij verdient meer dan Mark Rutte'

Laatste update:

"Het is denk ik voor mij niet het ideale scenario", drukte Vente zich maandag teleurgesteld uit in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik had het liefst gewoon met het eerste meegedaan. Maar goed, ik las het ook op internet en dat was geen leuk nieuws. Ik kreeg allemaal berichten van vrienden dat ik naar Onder-21 zou gaan. Was dat een klap? Natuurlijk wil je er het maximale uithalen, als je dan te horen krijgt dat je met Onder-21 mee moet... Nu moet ik er alles aan doen om te laten zien dat ik het wèl kan."

"Hij is zwaar teleurgesteld en een klein beetje boos. Hij moet aansluiten bij de Onder-21, bij Rini Coolen. Daar begrijp ik dus helemaal niks van", aldus Kraay bij Voetbalpraat, een programma van FOX Sports. Tafelgenoot Leo Driessen zegt zich de boosheid bij Vente wel voor te kunnen stellen: "Hij heeft al jarenlang bij met het eerste meegetraind, heeft al in de Eredivisie gespeeld en heeft een groot contract. En dan wordt er tegen je gezegd als jonge jongen dat je bij de Onder-21 moet gaan spelen. Dan ben je toch teleurgesteld?"

"Had hij nou gedacht dat hij de concurrent was geworden van Jörgensen of Bozenik?", reageert Kraay junior. "Hij heeft volgens mij in 24 wedstrijden bij Feyenoord 3 goals gemaakt en in 17 wedstrijden bij RKC 0 goals. Hij verdient meer dan Mark Rutte, dan moet je gewoon normaal doen." Net als Driessen kan Kees Kwakman zich de teleurstelling bij Vente ook wel voorstellen. "Als je al twee jaar bij de selectie zit en meetraint dan snap ik wel dat als je nu naar de Onder-21 moet dat dat als een nederlaag voelt voor die jongen. Tuurlijk snap ik Hans ook wel, maar zijn gevoelens zijn wel begrijpelijk."

Ben jij het eens met Hans Kraay jr.?

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
1
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
12
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties