Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Dit bedrag ontvangt Go Ahead Eagles als René Hake inderdaad naar Manchester United vertrekt

Laatste update:

Fabrizio Romano meldde eerder op de middag plots dat the Red Devils de technische staf willen uitbreiden met Hake. Die interesse speelt 'sinds een paar dagen', schrijft het AD. "Hake ziet het na een uitgebreid gesprek met Ten Hag helemaal zitten om op Old Trafford als assistent aan de slag te gaan", klinkt het.

"Daarom zijn de onderhandelingen al in volle gang en is de verwachting dat Hake en de Engelse gigant er op korte termijn uit gaan komen." De in Coevorden geboren trainer beschikt over een clausule in zijn contract waardoor Manchester United hem voor 'een paar ton' los kan weken bij Go Ahead.

Hake en Ten Hag kennen elkaar van FC Twente, waar ze samen in de jeugdopleiding werkten. Eerstgenoemde beleefde dit seizoen een ongekend succesjaar met Kowet, dat hij via de play-offs om Europees voetbal naar de tweede voorronde van de Conference League loodste. Daar wacht het Noorse SK Brann.

De kans lijkt dus klein dat Hake dat tweeluik nog mee gaat maken als trainer van Go Ahead, aangezien de voorbereiding van Manchester United op korte termijn van start gaat. De trainer zat sinds de zomer van 2022 als eindverantwoordelijke in de dug-out van de club uit Deventer. Na 75 wedstrijden lijkt een afscheid aanstaande.

Nederlandse enclave op Old Trafford


Met Erik ten Hag en Mitchell van der Gaag treft Hake in ieder geval twee landgenoten in de technische staf van Manchester United, maar de kans is zeer groot dat daar ook nog een derde bijkomt.

Ook Ruud van Nistelrooij is namelijk op weg naar the Red Devils, zo werd eerder al duidelijk. De ex-trainer van PSV leek in zee te gaan met Burnley, waar hij hoofdtrainer kon worden, maar verkiest een rol als rechterhand van Ten Hag boven een dienstverband op Turf Moor.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Programma, uitslagen en standen van het EK: matchday voor Engeland en Spanje
9
Minteh bereikt persoonlijk akkoord: niets staat miljoenentransfer meer in de weg
59
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Argentinië en Canada door
8
Canada houdt stand tegen tien Chilenen en schrijft direct Copa América-historie
0
Lautaro Martínez bezorgt Argentinië met dubbelslag foutloze groepsfase
1
Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
4

Meer sportnieuws

Reacties