Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hans Kraay junior: 'Had Ajax, PSV of Feyenoord die niet kunnen oppikken?'

Laatste update:

Doan was donderdag tegen Spanje als invaller goed voor de 1-1. Dat was een déjâ vu van ruim een week eerder, toen de ex-PSV'er tegen Duitsland ook al de gelijkmaker aantekende. Karim El Ahmadi noemt Doans WK-campagne daarom 'knap', zeker gezien het feit dat hij nooit een onuitwisbare indruk wist achter te laten in Eindhoven. "Ik vind hem niet heel opvallend, maar tegen de grote landen doet hij het wel goed."

Kraay jr. verlegt de aandacht liever naar ploeggenoot Itakura, die tussen 2019 en 2021 het shirt van Groningen droeg. "Met terugwerkende kracht is dat een hele goede verdediger. Aan de bal is hij ook niet heel slecht. Hij is voor vijf miljoen naar Borussia Mönchengladbach gegaan. Daar doet hij het ook weer heel goed. Had een top drie- of top vierclub in Nederland die niet kunnen oppikken?", vraagt de analist zich hardop af.

Presentator Jan Joost van Gangelen stelt 'of ze het dan niet net zo goed over Maya Yoshida kunnen hebben', die een verleden bij VVV-Venlo heeft. "Ja, maar Itakura hebben we natuurlijk heel veel gezien", brengt Kraay jr. in. Hij vervolgt: "Hij is goed aan de lucht, heeft een normale snelheid en doet geen gekke dingen aan de bal Had die bij PSV misstaan?" "Ik denk het niet", antwoordt tafelgenoot Hedwiges Maduro, "want hij was ook echt geliefd bij de supporters in Groningen."

Doan, Itakura en Yoshida kroonden zich met Japan tot groepswinnaar van Groep E. Daardoor staat er komende maandag een ontmoeting met Kroatië op het programma. De vicewereldkampioen van 2018 werd zelf tweede in Groep F, achter Marokko. Voor nummer drie van die groep België zit het WK er daarom al na drie wedstrijden op.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties